Rengøring i Århus

By:

Vi kender det alle sammen. I hverdagen kalder arbejde, indkøb, madlavning, tøjvask og alle de andre praktiske opgaver, der hører med hamsterhjulet. I weekenden har man brug for at koble af og være nærværende med familie og venner. Og før man ved af det, er det blevet søndag, og de rengøringsopgaver, man skulle have klaret i løbet af ugen – og forrige uge – har nu hobet sig op. Hverken overskuddet eller tiden er til det. Men Servico kan heldigvis klare opgaverne for dig. De tilbyder nemlig professionel og kvalitetssikker rengøring til enhver rengøringsopgave i Århus. Og endda til fordelagtige priser.

Professionel og kvalitetsorienteret rengøring
Servico har over 15 års rengøringserfaring i bagagen, og det kan i høj grad ses på deres resultater. Uanset hvilken rengøringsopgave, du måtte stå overfor, kan du være sikker på, at de udfører en grundig, professionel og ikke mindst kvalitetsorienteret rengøring i Århus. Særligt er Servico kendt for sin gode service og tilfredse kunder. Alle medarbejdere hos Servico bliver grundigt oplært og sat ind i hver enkel rengøringsopgave af en kvalitetschef, så de har de bedste forudsætninger for at tilbyde en skræddersyet rengøring til alle slags kunder. Desuden har de kommunikation og samarbejde i højsædet, og netop derfor er du altid garanteret en rengøring, som passer til dine behov og ønsker.

Grøn smiley fra Arbejdstilsynet
Rengøring i Århus omfatter både kontor- og cafémiljøer, lettere produktionsvirksomheder, slutrengøring efter håndværkere og totalrengøring af private hjem. Det kan både indebære støvsugning af gulve og tæpper, aftørring og afspritning af diverse overflader, vask af alle typer gulve, pudsning af spejle og glas samt rengøring af toilet. Servico har endvidere fået en grøn smiley fra Arbejdstilsynet, hvilket betyder, at de har et kvalitetsstempel.