Gummibåde i høj kvalitet

By:

KajakForAlle forhandler kvalitetssikre kajakker og tilbehør i høj kvalitet. Alle gummibåde er lavet i aluminiumsdørk, som er det bedste materiale til gummibåde. Det er stabilt og giver en solid bundform. Det er altså slidstærke gummibåde i den allerbedste kvalitet. Du kan desuden opgradere komforten med tilbehør. Det kan være en motor til gummibåden, hjul, der vil gøre det lettere at transportere båden til havet eller navigationslys.

Tilbehør til gummibåde

Udover gummibåde forhandler KajakForAlle andre ting til gummibåde. Det vil sige hjul, påhængsmotorer til gummibåde , redningsveste, sokler og navigationslanterner. Det er blot få af de mange forskellige produkter til gummibåde, der er med til at gøre sejlturen mere komfortabel.

KajakForAlle er din sikre forhandler

KajakForAlle er Danmarks bedste forhandler af gummibåde, men også alverdens typer kajakker. Det betyder havkajakker, fiskekajakker, turkakajakker, sit on top kajak, pedalkajak, galaxy kayaks, railblaza, paddle boards, kano og joller. Derudover forhandles der alt slags tilbehør og udstyr. Der leveres desuden gratis til hele Danmark, hvis forsendelsen vejer under 10 kilo.

Lej en kajak eller tag et kajakkursus

KajakForAlle udbyder kajakkurser og udleje af kajakker. Se nærmere på kajakforalle.dk. Her er der også en guide til valg af kajak tilgængelig, hvis du er i tvivl om, hvilken kajak du investere i.

1 % til planeten

KajakForAlle er desuden med i et initiativ, der ved køb af en galaxy kayak giver en procent af omsætningen til projektet ”1% For The Planet”. Det vil sige, at du ved køb af galaxy kayaks bidrager positivt til bevarelse af miljøet.