Mange oplevelser med snorkel i Danmark?

By:

Det er populært at snorkle. Og du behøver ikke at tage til sydlige himmelstrøg og eksotiske koralrev for at snorkle. Vores egne farvande omkring Danmark byder på store oplevelser når først du har anskaffet dig et snorkelsæt.

Du kan få en snorkelmaske fra omkring 4-500 kroner. Hos Aquashoppen er der et stort udvalg af snorkler og masker.

Det kan du finde under vandet

Det kan være svært at se hvad der er under vandet når du kigger ovenfra. Du kan sagtens se under vandet, men synet blive meget sløret. Derfor kan det være en fordel med en snorkel så du kan se klart og tydeligt under vandet.

Under vandet kan du se rejer og tangnåle. Eller måske krabber som du kan fange. Det kan også være spændene at studerer havbundens forskellige formationer.

Hvilket udstyr skal du vælge?

Der findes forskelligt udstyr til at snorkle. Du kan købe en dykkermaske med snorkel eller du kan vælge en snorkelmaske. Men hvad er forskellen?

Jo, en snorkelmaske er en maske der dækker hele hovedet og snorklen er indbygget. Det kan være en fordel for børn, så de ikke risikerer at trække vand ind igennem munden hvis de åbner den.

Men med lidt øvelse er det rarest med en snorkel og maske hver for sig.

Er det farligt at snorkle?

Nej, det er en aktivitet som også børn kan deltage i. Børnene skal selvfølgelig være vante til at færdes i vand. Og så skal de helst kunne svømme. Men det er også muligt at få store oplevelser på lavt vand sammen med mor og far.

Når du snorkler behøver du ikke at være bange for at der kommer vand ind gennem snorklen. Der sidder en ventil der blokerer røret når du dykker under vandet. Du kan roligt kaste dig ud i snorkling med familien.