Få styr på sikkerheden i jeres mail-system

By:

I små og store virksomheder er mail-systemet en stor kommunkationsfaktor både internt og eksternt. De seneste år er der kommet mere fokus på databeskyttelse, så virksomheder kan give kunder og medarbejder en sikkerhedsgaranti i udleveringen af deres personlige oplysninger.

Som virksomhed kan I gøre denne byrde lettere og mindske det administrative arbejde ved at investere i et system, der er eksperter i sikker mail.

Dette system er lavet 100% kompatibel med overholdelse af EU-persondataforordningen, hvor I kan nemt modtage ansøgninger, sygemeldinger og lignende via en sikker kontaktformular på jeres hjemmeside.

I vil selvfølgelig få hjælp til opsætning og blive sat ind i de sikkerhedsmæssige fordele. Det eneste, som I må vænne jer til, hvis I bruger Outlook, er én ekstra knap, der hedder ”Send sikkert”. Utroligt brugervenligt og giver mulighed for at sende sikkert til både offentlige, virksomheder, private og til udlandet.

Krypteringssystemet lader dig signere dine mails, når du trykker på knappen. I tager derfor et aktivt valg om at sende sikkert og bliver garanteret, at din mail ikke bliver åbnet eller ændret undervejs.

En garanti til jeres kunder og medarbejdere

Når du signerer den og mailen krypteres, er det kun den modtager, du har valgt, der kan læse mailen, og modtager vil altid vide, at afsenderen er den, som vedkommende udgiver sig for at være. Det er en garanti, som både internt og eksternt vil give ro i sindet og på arbejdspladsen.

I kan vælge forskellige løsninger afhængigt af jeres og kundernes behov. Hvis I også modtager post fra virk.dk og er vant til at tømme og fordele jeres post manuelt, så har sikker mail også en løsning til dette. Løsningen frigiver tid og ressourcer og letter derfor den administrative byrde ved automatisk at modtage og fordele jeres post til den rette modtager.

Udover det nye fokus på databeskyttelse er det heller ingen hemmelighed, at it-kriminalitet er stigende, så garantien dækker flere behov, end I kan forudsige.

Undersøg de forskellige muligheder i dag og få en uforpligtende samtale, hvor I kan blive klar over jeres behov og hvilken løsning, der passer jer bedst. Plug and play-løsningen med én enkelt knap gør det nemt at implementere sikker mail i jeres virksomhed. Kom i gang og send mails til alle med god samvittighed.

Posted in: IT