Find flotte rammer til tegninger og andre kunstværker, der fortjener at blive hængt op

By:

Har du et kunstværk, der fortjener at blive fremhævet? Måske tegner eller maler du selv, eller har fået en tegning af én du holder af. Med flotte rammer til tegninger kan du give tegningen den opmærksomhed, den fortjener.

Tomme vægge kan være kedelige at se på – og de kan give en dårlig akustik. Derfor vælger mange at hænge pynt og kunst op på væggene. Det giver dit hjem et livligt og personligt præg, når du udsmykker dine vægge. Og det bliver kun mere personligt, hvis du selv vælger de tegninger, der skal indrammes og hænges op.

Den mest optimale måde at hænge tegninger op på er nemlig at sætte dem i ramme. Du kan få elegante og praktiske rammer, som ikke fylder meget i dybden, men som giver indholdet fokus og omkranser det på en flot måde.

Svæverammer, fotorammer, skifterammer – alt hvad du mangler til dine vægge

Du kan få en lang række rammer, der giver vidt forskellige udtryk til netop det, du vil give en speciel plads i dit hjem. Helt almindelige fotorammer kender vi alle – de er elegante, med en enkel kant af stål, træ eller plast, kan både hænges op eller stå selv, og beskytter billeder og tegninger med et lag sikrende glas.

Du kan også få svæverammer, som er uden glas, og som giver indtrykket af at billedet ”svæver” inde i rammen. Det kan være en god idé at undgå glas, hvis du ikke vil tørre støv af eller pudse billedet for tit – for eksempel hvis det hænger et sted, hvor der nemt kunne lande en fedtet finger.

Skifterammer er rammer, hvor du selv kan skifte indholdet – det vil sige rammer, hvor billedet ikke er monteret permanent. Det kan være en god idé at investere i skifterammer, hvis du godt kan lide at ændre på indretningen i dit hjem ofte. Omvendt kan det være en god måde at beskytte dyrebare billeder og tegninger ved at få dem professionelt og permanent indrammet.

Posted in: Rammer