Disse produkter vil gavne din hund

By:

Der findes i dag mange produkter til hunde og hunde udstyr. Men hvilke produkter er egentlig nødvendige for din hund og hvilke er ikke nødvendige for hunden, men kan gavne på et senere tidspunkt. Det vil du kunne blive meget klogere på, hvis du læser videre med i denne tekst.

En af de danske webshops der sælger hunde udstyr til danskere med hund er Dollardog.dk. Et af de produkter der er lovpligtige og som alle hunde over 4 måneder skal bære er et hundetegn. Har du endnu ikke sådan et og din hund er ældre end 4 måneder, vil det stærkt anbefales, at du får købt sådan et hurtigst muligt. Har din hund ikke et hundetegn og den er over 4 måneder gammel er det i princippet en ulovlig hund. 

Et andet godt produkt der gavner og er gode for mange hunde, er et hunde halsbånd. Det gør det nemt, når du skal ud at gå tur med din hund og hundesnoren skal sættes på hunde halsbåndet. Du skal dog være opmærksom på en ting, at hunde halsbåndet ikke må sidde få tæt og stramt på hundens hals. Du skal helst kunne få to fingre imellem halsbåndet og hundens hals, så du er sikker på, at den ikke lider og føler at halsbåndet strammer om dens hals. Det er ikke lovpligtig for hundejere, at have et hunde halsbånd, men langt de fleste har et og det går det samtidig væsentligt nemmere, når du skal ud at gå tur med din hund offentligt.

Derudover har Dollardog.dk masser af andre produkter til hunde, såsom legetøj, godbidder og snacks, tæpper samt tilbehør som hunde skåle og hunde seler. De er hurtig levering og du kan få fri fragt ved blot at handle for mere end 600 kroner på deres webshop. 

Har du spørgsmål eller andet så kontakt dem på tlf. 23 83 71 03 eller e-mail info@dollardog.dk.

Posted in: Uncategorized