Sikrer dine døre og vinduer

By:

I Danmark bliver der begået omkring 4 indbrug hver time hele året rundt og dette kan du garderer dig i mod på den bedste mulige måde, så det ikke bliver dig ved at beskytte dine døre og vinduer, så indbrudstyve ikke kan snige sin ind gennem din dør eller vinduer i dit hus eller din lejlighed. Mange forsikringsselskaber kræver også i dag, at private hjem er sikret mod indbrud og en af de ting man selv kan gøre uden professionel hjælp ude fra er, at sikre sine døre og vinduer. 

Du vil aldrig kunne gardere dig 100 % imod indbrud, men gør man det så svært for muligt for tyven at bryde ind i dit hjem, vil man ofte også kunne forhindre et indbrud. Sikring af dine vinduer kan gøres relativt nemt ved at eftermonterer envejsskruer eller sikkerheds skruer i glaslisterne på vinduerne, således at vinduet ikke kan tages ud udfra. Derudover kan man sætte nogle specielle sikkerheds ruder i ens nuværende og gamle ruder i ens hjem, sådan at ruden heller ikke vil kunne ødelægges. Har man et kældervindue eller lignende, kan det være en god idé at opsætte en barrer eller gitter for kældervinduet, så indbrudstyven heller ikke kan komme ind den vej til dit hjem. 

Montering af låse på døre

Sikring af ens døre som hoveddør, terrassedøre samt skydedøre kan gøres enkelt med montering af ekstra låse i døren. Helst skal der monteres fladstål i falsen, således at døren ikke vil kunne sparkes ind af en indbrudstyv. 

Derudover vælger nogle også at trådløs sikre samtlige af deres døre og vinduer i deres hjem, hvis de er taget på ferie eller lignende, så de med et tryk på en enkelt knap på en fjernbetjening, kan låse alle døre og vinduer i hjemmet. Skulle tyven være brudt ind i mellemtiden og er inde i huset, vil han ikke kunne komme ud igen, da vinduerne og dørene heller ikke kan åbnes indefra. Det er endnu en smart måde, at gardere sig imod indbrudstyve i 2016.

Posted in: Uncategorized