Firmafrugt skaber gode rammer for medarbejderne

By:

Der er rigtig mange fordele ved frugt. De fleste frugter indeholder rigtig mange C-vitaminer, der er rigtig gode for din krop. Frugter gavner også dit immunsystem, så du er mere resistent overfor sygdomme, samtidig kan det give dig et energi boost, hvis du er ved at køre træt i løbet af dagen.

Alle ovenstående er uden tvivl noget, der kunne gavne enhver virksomhed. Du har muligheden for at få sundere medarbejdere, der har mindre energi og mindre sygdom. Ting der kan i høj grad kan optimere din virksomhed og potentielt spare dig for mange penge.

Derfor er en potentiel udgift til firmafrugt også givet rigtig godt ud. En firmafrugtordning kan klares for et meget lavt beløb, hvis du ser det over hver enkelt medarbejder. Oveni hatten giver du også dine medarbejdere en ekstra personalegode, der vil blive modtaget positivt hos de fleste.

Du kan finde rigtig mange udbydere af firmafrugt. Det er i dag nemt at bestille på nettet hos de fleste. Har du en virksomhed i København eller i nærheden, så bør du kigge nærmere på Firma-frugt.dk.

Firma-frugt.dk er en del af frugtkurven og har mange års erfaring i at levere frugt til virksomhed. Denne erfaring kommer dem til gode, når de skal sammensætte de frugtkasser, der vil give den største succes hos dine medarbejdere.

Du finder rigtig mange sammensætningsmuligheder hos frugt-kurven.dk. Du kan både få de flotte kurve, der er ideelle at placere i mødelokalerne – dette er super godt, hvis du dagligt har kunder på besøg i huset. Du kan også få leveret frugt, hvor indpakningen ikke er i fokus, så du kun betaler for frugten. Derudover kan du også tilføje andre ting end frugter – eksempelvis nødder, der ligeledes er rigtig gode for kroppen.

Benytter du dig ikke allerede af en frugtordning eller er du ikke helt tilfreds med din eksisterende ordning, så kan jeg varmt anbefale dig at kigge for firma-frugt.dk, der kan give dig en rigtig god deal. Du finder deres hjemmeside her: http://www.firma-frugt.dk/ .

Posted in: Firmafrugt