Find kulfiber profiler hos HF Industri & Marine

By:

Hos HF Industri & Marine kan du finde lige præcis de kulfiber profiler, som du leder efter. Hos os finder du blandt andet et stort sortiment af kulfiberdug til støbning eller med infusering af epoxy. På vores lager finder du også kulfiber profiler indenfor twill vævet kulfiber samt CBX kulfiber og UD kulfiber. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan finde af kulfiber profiler hos os.

Gode grunde til at investere i kulfiber

Kulfiber er et fantastisk materiale. Og det af mange gode grunde. Blandt andet er det 30-40% lettere end aluminium, og det er stærkere end stål. Derudover dæmper det vibrationer og har et attraktivt udseende. Det bruges også til en bred vifte af produkter. Det bliver blandt andet brugt til køretøjer og droner især på grund af dens egenskaber i forhold til vægt, men det bruges også til skabelse af værktøjer og dele til robotter, der bruges i industrien. Kulfiber er fantastisk fordi det ofte øger produktivitet samtidig med at det sænker omkostninger.

Find alt hvad dit hjerte begærer på vores lager

På vores lager kan du finde mange forskellige slags kulfiber, men også glasfiber, kevlar, peel ply/afrivningsvæv og rulleværktøj. Du finder også skæreværktøj, sakse samt værktøj til maling. Har du brug for råd og vejledning med hensyn til det, du leder efter, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Du kan få fat i os over mail eller per telefon. Vi har et helt hold af dygtige mennesker med masser af erfaring indenfor branchen, som kan hjælpe dig med at finde lige præcis de kulfiber profiler, du leder efter.