Bredt udvalg af kulfiber profiler

By:

Når du tjekker HF Industri & Marines hjemmeside ud, så ser du hurtigt vores store udvalg af kulfiber profiler. Hos os har vi et bredt udvalg af kulfiber profiler, og der er med garanti en, der passer til dig og dine behov. Kulfiber er et fantastisk stærkt og flot materialer, som er anerkendt for at være stærkere end stål og lettere end aluminium. Det er derfor populært indenfor skabelsen af droner, køretøjer og værktøj. Find dit kulfiber allerede i dag!

Stort sortiment

Hos HF Industri & Marine finder du et stort sortiment af blandt andet twill vævet kulfiber, UD kulfiber og CBX kulfiber i forskellige størrelser og vægtklasser. Derudover finder du også materialer såsom flasfiber, kevlar og afrivningsvæv. Søger du rulleværktøj eller malerværktøj, så finder du det også her hos os. Vi har også kulfiberdug til støbning samt infusering med poxy. Du kan altså finde alt, hvad dit kulfiber-hjerte må begære lige her hos os.

Professionel vejledning

Er du i tvivl om, hvilke materialer, der passer bedst til dit projekt? Så grib endelig telefonen eller gå til tasterne og send os en mail. Vi har masser af erfaring indenfor branchen og har et hold af dygtige medarbejdere, som kan hjælpe dig på rette vej. Køber du for over 1000 kroner, får du gratis leverance, som tilmed er hurtig, så du kan komme i gang så hurtigt som muligt med dit projekt. Lige meget om du er privatperson eller erhvervskunde, så kan vi hjælpe dig med at finde lige præcis de kulfiber profiler, som du leder efter. Hos HF Industri & Marine går vi op i kvalitet og service, hvilket du kommer til at mærke.

Posted in: marine