Disse 3 ting skal du have, hvis du har frisørsalon derhjemme

By:

I den moderne verden er der flere og flere af os, der foretrækker mere fleksibilitet i vores hverdag. Det betyder blandt andet en stigning i antallet af freelancere og folk, der arbejder hjemmefra, så de selv kan bestemme antallet af arbejdstimer, hvornår på dagen, de vil arbejde, og hvilke kunder de vil have. Dette gælder også frisører, der i stigende grad vælger at drive deres frisørsalon hjemmefra, så de enten kan få kunderne hjem eller køre ud og klippe kunderne hos dem selv.

Hvis du er frisør og drømmer om at drive salon hjemmefra, så er det vigtigt at have styr på udstyret. Vi hjælper dig til at finde det rigtige udstyr her.

Gode sakse

Frisørens bedste ven og vigtigste redskab: Saksen! En frisør med en sløv saks er som en rytter med en hest med et brækket ben eller en softwareudvikler uden en computer. Hvis du skal prioritere det gode og dyre udstyr, så er det hér. Saksen er nemlig altafgørende for resultatet. Hvis du vil have gode frisørsakse, kan du med fordel kigge efter Jaguar sakse eller Olivia Garden sakse.

Hårbørster og kamme

Det er altid vigtigt at have et godt udgangspunkt, når man skal i gang med at klippe. Det får du blandt andet ved at sørge for, at håret er helt redt igennem, så bunden er lige. Som en del af den gode oplevelse, bør du have en god hårbørste, der ikke river i håret. Og skal du klippe frisurer, kan en god kam ikke undværes.

Lækre hårprodukter

For at optimere oplevelsen af din klipning og service, bør du tilføre nogle lækre produkter til kundens hår under behandlingen. En god varmeresistent spray inden føntørring og en lækker olie, der dufter af nyklippet hår til sidst.

Posted in: Frisør