Gør dit hjem topsikkert

By:

Hvis du bor i et udsat område, eller har mange dyre og vigtige ejendele i dit hjem, kan det være en god idé at sørge for at sikre dit hjem mod indbrudstyve. Indbrud og tyveri kan være nærmest traumatiserende for nogle mennesker, og derfor er det ikke noget, man skal tage let på – heller ikke selvom forsikringen dækker det økonomiske tab.

Her får du tre tips til, hvordan du kan gøre dit hjem endnu mere sikkert og trygt.

Ny lås

En gammel og slidt lås er nemmere at bryde op – så simpelt er det. Derfor kan det godt svare sig at udskifte den en gang imellem. Du behøver ikke skifte håndtag på dine døre, du kan nøjes med at skifte dine låsekasser, så de bliver mere modstandsdygtige. Tyvene vil med garanti også gå efter de låse, der ser svagest og ældst ud, til at starte med.

Overvågning

Vil du gerne holde øje med, hvem der kommer og går, og samtidig sende et signal til udefrakommende? Så kan du få sat videoovervågning op, der filmer indgangen til dit hus. Sørg for at sætte skilte op, der viser, at området er videoovervåget; ingen tyve er interesserede i at blive fanget på kamera, så de skal nok holde sig væk, hvis de ved, de bliver filmet.

Alarmsystem

Et godt trick til at holde tyvene ude er et alarmsystem. Du kan styre det med din telefon, og du kan også se, om der er nogen hjemme. Hvis der er indbrud eller gæster i huset, mens alarmen er slået til, får du en besked på din telefon eller din e-mail, så du kan rykke ud eller ringe efter politiet med det samme. De opgraderede alarmsystemer kan kobles op til centralen, så det automatisk sender en besked ind, hvis du har indbrud.

Posted in: Låse