Undervisning i at redde liv

By:

God undervisning i hjertelungeredning med førstehjælpsdukker er vigtig at få. Med denne vigtige grundviden kan man altid stå klar til at hjælpe når ulykken er ude. Den rette hjertelungeredning, også kaldet HLR-redning, kan betyde forskellen mellem liv og død. Dog kan HLR-redning være omfattende at lære. Derfor er det nødvendigt med det rigtige udstyr til at blive undervist i de bedste metoder til at redde liv.

Hos Optisafe finder du alt i udstyr til undervisning af HLR-redning. De primære produkter består af den såkaldte ”AmbuMan”, der findes i flere forskellige variationer. De forskellige slags AmbuMan kan blandt andet bruges til undervisning af skolelever. Derudover findes der også mere avancerede førstehjælpsdukker til udvidet undervisning. Man kan også få førstehjælpsdukker, der kan simulere genoplivning af mindre børn og kæledyr. Til alle dukker medfølger der ansigtsmasker og hovedposer, som giver optimal hygiejne. Det betyder at alle deltagere kan komme igennem undervisning uden bekymringer.

Ikke kun førstehjælpsdukker er nødvendige for god førstehjælpsundervisning. Derfor udbyder Optisafe også en intelligent hjertestarter-simulator, der imiterer den ægte vare. Herigennem kan du tilbyde en komplet undervisning i hjertelungeredning, så dine elever vil blive rustet bedst muligt til at redde liv i mange forskellige situationer.

Da undervisning i HLR-redning altid er et relevant emne, kræver det, at produkterne til hjertelungeredning holder i mange år. Optisafe har kun de bedste produkter i første klasse på markedet. Med disse bliver kvaliteten af undervisningen i HLR-redning i topklasse.

Hvis du ikke finder det nødvendigt med et stort indkøb af førstehjælpsdukker, kan du også leje dukkerne for en periode. Optisafe har mange års erfaring i branchen, og kan derfor altid stå klar til at finde den bedste løsning til dig.

Optisafe ønsker at du får de bedste produkter præcis til dit behov. Du kan derfor altid kontakte Optisafe på optisafe.dk eller på tlf. +45 46 14 10 20. Der sidder alitd en dygtig medarbejder klar til at give dig vejledning i alle produkter og løsninger.

Posted in: Førstehjælp