Staldvinduer til de bedste priser

By:

Hvis du går og mangler den bedste løsning til god belysning og hestefrihed i din stald, skal du overveje et staldvindue, der passer lige nøjagtig til din stald – og selvfølgelig også til den bedste pris. Med det rigtige staldvindue opnår du det helt rigtige udseende på din stald, og du sikre dig glade heste eller køer, god belysning og supplerende udluftning. Staldvinduer giver din stald et flot look, både indendørs og udendørs, så du uden problemer kan vise stalden frem i et professionelt lys.

Staldvinduer i plast på specialmål

Gå ikke på kompromis med kvalitet eller størrelse. Du får nemt lavet staldvinduer i plast og metal i både standardstørrelser, men også i specialmål, så de passer til lige netop din stald og dine ønsker. Du skal overveje, om du ønsker vinduer med eller uden gitter, hvis du oplever støvproblemer i stalden. Et godt staldvindue sikre også udluftning uden træk, så du undgår sygdom og dårligt indeklima i stalden. Du kan også overvejer, hvilket udseende, der passer bedst til din stald, og her vælge mellem et almindeligt firkantet vindue eller et vindue med bue.

God dyrevelfærd

Et godt staldvindue giver god dyrevelfærd. Undgå en mørk og kedelig stald med staldvinduer, der invitere lys og liv ind i din stald. Som en ekstra luksus kan du vælge vinduer, der kan åbnes helt, så dine heste eller køer kan kigge ud og indtage omgivelserne. I de kolde måneder giver vinduerne ekstra lys og god isolering, der forlænger dagen og giver trygge nætter. Ulig almindelige vinduesruder, er staldvinduer lavet med specielt glas, så der undgås skarpe glasskår og farlige situationer, hvis der skulle ske en skade på glasset. På denne måde undgår du unødige skader og bekymringer.

Posted in: Stalde