Skab stemning på terrassen med tre tips

By:

For mange har haven og terrassen været et sted, hvor vi har brugt meget mere tid end oprindeligt planlagt under corona. Og det kommer nok til at fortsætte lidt endnu. Derfor kan du vinde rigtig meget ved at optimere dine udearealer, så du kan blive ekstra glad, hver gang du går ud på terrassen og bruger haven. Det behøves faktisk ikke koste så meget igen.

Få skygge med markiser

Er du også træt af at sætte parasollen frem i tide og utide? Og dækker den egentlig nok til, at alle kan få skygge? Hvis du gerne vil bruge dit rejsebudget på at optimere derhjemme, kan du med fordel investere i en markise, som kan dække din terrasse. Der er stor forskel på de dårligste og de bedste markiser, og du bør vælge de bedste udbydere.

Terrassevarmer

I Danmark bliver det varmere og varmere, men det er stadig ikke helt varmt nok til, at vi kan sidde udenfor om aftenen, når solen går ned. Det betyder dog ikke, at du behøves tage selskabet indenfor, fordi du med en terrassevarmer kan komme dette problem til livs. Det giver bare en anden stemning at være udenfor, og her er en terrassevarmer din bedste ven, når aftenen rinder ud.

Trædesten

Har du en drøm om at gøre noget ekstra ved haven, så det ikke bare er et stort grønt virvar? Trædesten er små runde sten, som danner en sti gennem haven. Det er ikke super praktisk, hvis man har børn, som spiller fodbold og leger i haven, men det kan give et æstetisk flot udtryk.

Posted in: Markiser