Sådan lindrer du omgående smerte med Biofreeze

By:

Lad os lige se på hvad smerte egentlig er for en størrelse. Nogle mennesker er i stand til at ignorere smerte. Sært, ikke? Men det er fordi de formår at fortælle hjernen at den ikke behøver at reagere på smerten.

Det sker for eksempel for nogle sportsfolk som presser sig selv til det yderster. De evner at fokuserer så meget på resultatet at de ikke giver hjerne mulighed for at reagere på smerten.

Det betyder ikke at det ikke gør ondt. Det gør det, men de vælger at lade være med at reagere.

Smertens funktion

Smerten i sig selv er ikke noget dårligt. Den er et advarselssignal om at hvis du ikke stopper det du er i gang med, så går det galt. Det kan også være et signal til hjernen om at noget er gået i stykker.

Når hjernen får signal om at noget gør ondt, så vil den forsøge at få kroppen til at stoppe med at gøre mere skade. Hvis du har brækket en arm vil kroppen holde den i ro før smerten stopper.

Når smerte er uhensigtsmæssig

Nogle gange er det ikke super smart at smerten sender signaler til kroppen. Hvis du for eksempel er til behandling for betændelse i skulderen, så kan det være smertefuldt at modtage behandling, selvom det på sigt vil afhjælpe skaden.

I den situation kan du bruge noget smertelindrende som Biofreeze. Du kan lindre smerte både før, under og efter behandling.

Når smertelindring ikke er smart

Det er ikke altid smart at smertelindre. Der er en grund til at det gør ondt. Alligevel er mange sportsfolk villige til at smertelindre for at gennemføre et løb eller en kamp. De ved godt at det får konsekvenser, men det er det hele værd for dem.