Sådan gør du industrirengøringen mere effektiv

By:

Står du med den daglige, ugentlige eller månedlige rengøring af de store arealer på arbejdspladsen? Så ved du allerede, at det kan være en udfordring at nå det hele. Det findes der heldigvis en række løsninger på. Du kan nemlig, med få udskiftninger af dit udstyr, få styr på de store arealer på nul komma fem.

Rygstøvsuger

Det kan være nok så tilfredsstillende, at suge den ene sten eller nullermand op efter den anden. Til gengæld er det en stor belastning, at du skal skifte stikkontakt til din ledning fra tid til anden. Og så er det selvfølgelig også irriterende spildtid at bruge. Med en rygstøvsuger kan du spare utrolig meget bøvl og spildtid væk.

Gulvvaskemaskine

De fleste af os synes, at det er hårdt at skrubbe løs på gulvet med en moppe eller gulvklud. Med store arealer kan du ikke andet end at få ondt i ryg og arme, når det kommer til gulvvasken. Det er derfor altafgørende for dine tidsrammer og dit helbred, at du anskaffer dig en gulvvaskemaskine. Den kræver lidt tid at lære og kende, men derefter bliver det din bedste ven. Gulvvaskeren kan både fås som ride-on, så du kan sidde på den, step-on som du kan stå på eller som håndholdt. Mulighederne er mange, og du finder hurtigt den maskine, som passer bedst til dig.

Afstøver til fodlister

Skal du udover støvsugning og gulvvask også skal tage fodlister i ny og næ? Så gør dig selv og din ryg en tjeneste, ved at tilegne dig en afstøver til fodlister. De kan både fås med og uden teleskopstang, så du let kan justere den efter din højde. Så er det slut med at have ondt i ryggen.