Restaurantopstart: Kom godt i gang med disse 3 tips

By:

Mange restaurantejere er lykkelige over, at corona nu endelig snart ser ud til at fjerne sit jerngreb. Det betyder samtidig, at det kan være ideelt for dig, som har drømt om at starte eget madsted, at finde lokaler til dit store restaurantprojekt. Danskerne har hungret efter cafebesøg, og du kan med disse tre tips være med til at gøre dem lidt ekstra glade.

Professionelle forhold i køkkenet

Når du laver mad på en restaurant, er det markant anderledes end hjemme i køkkenet. Der skal være styr på tingene, og alt udstyr er større og kommer i større antal. Det inkluderer eksempelvis industriventilationen, hvor du ikke kan slippe afsted med normal ventilation. Med Systemair får du en bundsolid løsning, som egner sig til dit projekt over en længere årrække.

Smart system til ordrer og bordbestillinger

Hvis du har ambitioner om at starte et nogenlunde stort sted, bør du gøre som alle de store kæder: Investere i teknologi, som kan hjælpe dig til større kundetilfredshed og bedre arbejdsflow. Med et smart IT-setup til ordrer og bordbestilling har dine ansatte altid styr på, hvilke borde der skal have hvilke tallerkener, og de kan registrere, at de har fået maden med et klik på en knap.

Udvælg dine ansatte nøje

Dine ansatte er dine ambassadører, når du tager imod kunder, og det er altafgørende, at førstegangsindtrykket sidder lige i skabet, når du skal have kunder ind for første gang. Det er vigtigt, at du vælger dine ansatte med omtanke for, at de har en god forståelse for, hvordan en kunde skal behandles godt.

Posted in: Ventilationer