Økologisk frugtordning til store og små virksomheder

By:

Hvis I leder efter en ny økologisk frugtordning til arbejdspladsen, så tilbyder Frugtkurven.dk økologiske frugtkasser i enhver størrelse til både store og små virksomheder.

Der er mange gode grunde til at vælge økologisk frugt. Først og fremmest smager økologisk frugt bare af mere, da de generelt indeholder flere smagsstoffer pr. kilo i forhold til ikke-økologiske varianter. Det er blandt andet også derfor at økologiske varer vinder den ene smagspris efter den anden, hvorfor også danske Michelin-restauranter ofte vælger økologi, når der skal købes råvarer.

Når I vælger en økologisk frugtordning, så slipper I også for rester af eventuelle sprøjtegifte. Ikke-økologiske produkter bliver nemlig sprøjtet for at undgå ukrudt, svampesygdomme og skadedyr. Pesticider er lovlige at benytte på ikke-økologiske produkter, så længe de ikke overstiger EU’s grænseværdier. Når frugterne i stedet er dyrket økologisk, benyttes forsigtighedsprincippet, hvor det handler om at forebygge og ikke helbrede. Derfor anvender de økologiske landmænd altid alternativer til sprøjtegift for at beskytte deres afgrøder.

Hos Frugtkurven.dk får kan I bestille en 100 % økologisk frugtordning, der med en fleksibel og fast leverance hver uge bringer velsmagende økologiske frugter og økologiske snacks såsom lækre nødder og dadelkugler i flere smagsvarianter, direkte ud til virksomheden i en mængde, der passer til jeres behov.

I Frugtkurvens udvalg af økologiske frugtordninger finder I frugtkurve og frugtkasser i mange forskellige størrelser, der passer til enhver virksomhedsstørrelse. Her kan I vælge blandt mini, lille, mellem og store frugtkurve eller frugtkasser, der er fyldt med årstidens økologiske frugter. Sortimentet er altid sæsontilpasset, så I er garanteret den bedste frugt hele året rundt.

Hvis I vil høre mere om jeres muligheder for en økologisk frugtordning med årstidens friske frugter, så kan I med fordel kontakte Frugtkurven på Frugtkurven.dk eller på telefon 51 50 11 95 allerede i dag.

Posted in: frugtkurvendk