Ny corona-hobby: 3 bud på ting, du kan lave

By:

Har kedsomheden også for alvor indfundet sig hos dig, og mangler du ny inspiration til, hvad du kan gå i gang med? Så er du landet det helt rette sted. Vi vil i denne korte og simple artikel komme med tre konkrete bud på ting, som du kan give dig til, hvis du vil tilegne dig nye kompetencer og undgå tidsfordriv i sofaen.

Begynd at male

Alle har budskaber, som man gerne vil ud med, og hvilken mere smuk måde at gøre det på end at male. Kunstmaling er bestemt ikke noget, alle gør sig i, men er du nogenlunde kreativ med din udtryksform, behøves du ikke være en talentfuld maler. Du skal have maling, pensler og lærreder, og så er du faktisk klar til at give gas.

Løbeture

Nu hvor foråret banker på døren, og isen og frostgraderne efterhånden har forladt vejene, så kan du begynde at løbe og komme i form igen. Fitness er alligevel lukket, så den eneste motion, du kommer ud for, er den, du selv laver. God form kan ryste en masse gode ting af sig, og du vil generelt blive en gladere person med mere overskud, hvis du træner.

Computerspil

Selvom computerspil måske ikke er en ”kompetence” på linje med andre ting, så er det faktisk noget, som efterhånden godt kan være særdeles profitabelt, hvis man er dygtig nok. Det er samtidig utroligt sjovt, fordi man udfordrer sin hjerne. Samtidig lærer man også nogle vigtige basale egenskaber som hånd til øje koordination samt utallige aspekter af samarbejder – hvis man spiller de rigtige spil.

Posted in: Kunstartikler