Nordeuropas største akvarium giver masse af forunderlige oplevelser

By:

Er du dybt fascineret af hajer? Så skal du hive et par timer ud af kalenderen og besøge Den Blå Planet. Få minutter i metro fra centrum af København kan du få masser af forunderlige oplevelser. Og du kan opleve hajer som få andre steder. Her går blandt andet en række imponerende hammerhajer. I Den Blå Planet kan du faktisk få en rundvisning bag om facaden med et særligt hajtema. Du kan se ægte dykkerdragter fra virkelige hajangreb, du kan se tusindvis af hajtænder, og høre historier og myter om hajer og deres liv. men du kan også komme bag om det store akvarie Oceanet, og se hvor dyrepasserne til dagligt fodrer og aktivere hajerne. Du kommer helt tæt på dt fascinerende rovdyr, og har eksisteret i mere end 450 millioner år. Men du kan også høre om hajer virkelig er farlige for mennesker, og generelt blive klogere på dette imponerende dyr.

Men generelt er der masser af muligheder for spændende oplevelser i Den Blå Planet. Anlægget er blandt de mest besøgte attraktioner i Danmark. Her lever 20.000 dyr fordelt på 45 arter. Den samlede akvarievolume udgør 7 millioner liter. Ud over det store Oceaniet med hajer og andre dyr, der lever i de store have, så kan du opleve Koralrevet med alle de meget farverige dyr, Amazonas, hvor du kan se alt der lever i den berømte sydamerikanske flod plus et stor akvarie, hvor du kan opleve alle de fisk og andre dyr, som lever i de store afrikanske søer. Desuden findes gode muligheder for at børnene kan få lov at røre ved dyrene, og få masser af unikke oplevelser.

Ud over at det er let at tage metroen til Kastrup, hvor Den Blå Planet, er placeret direkte ud til Øresund. Så kan du også tage shuttlebusser fra både Københavns Lufthavn og fra centrum af København til de mange store oplevelser. Læs om de mange muligheder Denblaaplanet.dk.

Posted in: Uncategorized