Markedsføring: Sådan kommer din virksomhed ud over stepperne

By:

Uanset om du sælger spaghetti, eller du er et nyopstartet transport firma, så har du brug for, at folk skal vide, hvem du er, og hvad du kan. Det lyder ret simpelt, og du tænker sikkert, at din idé er den bedste i verden. Men sådan fungerer det bare ikke, og vi kommer derfor her med tips til, hvordan du kommer ud over stepperne med din markedsføring, så kunderne kommer til dig.

Tag fat i de sociale medier

De sociale medier er nutidens mest effektive redskab til at brande sig og til at række ud til potentielle målgrupper, som følger med. Der er uendelige muligheder for indhold her, men det bedst præsterende indhold er det, som folk gerne vil det. Det kræver, at det er sjovt, sødt eller informerende – dette skal dit indhold altså leve op til.

Find gode copywriters

Når alt foregår online, så skal alt ned på tekst eller siges i video – og selv hvis du bruger video, så skal der undertekster på, fordi de fleste ser videoer uden lyd på, når de scroller ned gennem feedet. Du skal derfor have fat i copywriters, som kan fortælle dine budskaber kort og konkret, samtidig med at du fremstår professionel gennem godt sprog.

Det er ok at hyre bureauer

Du kommer ikke ret langt, hvis du tror, at du kan gøre det hele selv som nyopstartet. Du har brug for virksomheder eller freelancere, som kan hjælpe dig i mål. Det koster lidt penge, men mange bureauer benytter sig af fordelagtige ordninger baseret på de resultater, der skal opnås.