Le Klint lamper der fortæller en historie

By:

Startskuddet på det ikoniske danske brand Le Klint skal findes helt tilbage i starten af 1900-tallet, hvor

arkitekt P. V. Jensen i et forsøg på at designe en lampeskærm til hans hjemmedesignede petroleumslampe, fandt på en dengang meget unik løsning. Den plisserende lampeskærm, som Jensen nåede frem til ved hjælp af en helt speciel foldeteknik, er blevet et sandt ikon indenfor dansk design. Mange har sidenhen forsøgt at kopiere det karakteristiske Le Klint design, men mærket formår i høj grad at stå på et stærkt udtryksmæssigt fundament takket være et kompromisløst fokus på kvalitet. Alle lamper fra Le Klint er udført i absolut bedste designhåndværk og udgør samtidig et tidløst udtryk, der passer perfekt ind i det moderne skandinaviske hjem.

Unikke designerlamper i eksklusiv kvalitet

Med Le Klints grundlæggelse for godt 80 år siden indtrådte en stærk dansk designtradition med de karakteristiske plisserende lampeskærme. I Le Klints kollektioner finder du både gulvlamper, spisebordslamper og væglamper. Alle lamper er udført med stærkt blik for Le Klints varemærke i form af den unikke foldestruktur i lampeskærmene. Mærket inkluderer dette design i mange forskellige former, hvorfor udvalget også rummer alsidige lampemodeller i form af eksempelvis runde pendellamper og spidse loftslamper. Den eksklusive kvalitet, der går igen i alle Le Klints lamper, sikrer en udbredt holdbarhed og et gennemført udtryk.

Køb Le Klint lampeskærme separat

Du har som noget unikt mulighed for at købe Le Klint lampeskærme separat, hvis du eksempelvis ønskerat pifte en lampe op med et tidløst og klassisk udtryk. Har du en ældre lampe stående med en slidtlampeskærm, der trænger til en udskiftning, eller en kedelig masseproduktionsmodel, der trænger til et løft, er det oplagt af gå på opdagelse i Le Klints udvalg af smukke lampeskærme.

Posted in: Designerlamper