Køb rideudstyr online hos Morehorse.dk

By:

Som heste-entusiast ved du, at det er vigtigt at sørge for, at hesten er godt tilpas, er i god foderstand, og får den nødvendige røgt og pleje. Du er opmærksom på din hests behov og kender dens signaler. Du sørger for det rigtige foder og at den får det nødvendige dyrlægetilsyn, så dens helbred til alle tider er i orden. Alt dette fordi du elsker din hest og håber på mange gode år sammen.

 

Der er meget at se til med en hest. Daglig strigling og rensning af hove er blot få af de pligter, en hesteejer har. Dette kræver det rette udstyr, for ellers er arbejdet spildt. Alene strigling er en videnskab i sig selv, og kræver forskellige typer børster alt efter pelsens beskaffenhed og årstiden. En tyk vinterpels kræver andre redskaber end den finere sommerpels. Og man og hale skal, hvis man vil forhindre filtring, redes omhyggeligt igennem flere gange om ugen – af og til med spraybalsam.

 

Når det handler om seletøj og sadler, er markedet til tider en jungle. Skal du vælge spring- eller dressursaddel, eller en mere all-round agtig model? Er det tilrådligt at have flere typer sadler? Og hvor ofte skal et saddelunderlag vaskes, eller helt udskiftes?

 

Hos More-horse.dk finder du alle de nødvendige redskaber til hestens røgt og pleje. Du finder et bredt udvalg af alt fra hovrensere, kardæsker og afstrygerjern til dækkener og grimer. Diverse fodertilskud til hest samt godbidder er også at finde i sortimentet – og der er en helt særskilt afdeling for rytterudstyr som f.eks. ridebukser, ridestøvler, ridehjelme og sikkerhedsveste til ryttere.

 

Det er nemt og sikkert at handle hos Morehorse.dk – alt foregår online. Og så er der penge at spare! Samtidig optjener du point i kundeklubben, når du handler på Morehorse.dk. Disse point kan bruges til dit næste online køb.

 

Posted in: Uncategorized