Køb dit lagerinventar hos Hans Schourup

By:

Hans Schourup er en webshop, der mest af alt er kendt for at være en af Danmarks førende leverandører af forskellige former for lagerløsninger og lagerinventar. De har været ledende på netop dette område siden år 1981. Deres værdi er baseret på konkurrencedygtige priser samt produkter. Hans Schourup har markeret sig tydeligt på markedet ved blandt andet at have nogle af de største aktører indenfor dansk handel og industri som deres kunder.

Du kan købe alt fra skabe og omklædningrumme til reoler og forskelligt inventar til et eller flere kontorer. Alle deres produkter er af god kvalitet og fremstillet af solide og stærke materialer. De har prisgaranti på samtlige af deres varer og dette sikrer dig, at du får varene til de billigste priser. Derudover giver de også garanti på samtlige af deres varer, hvilket betyder for dig som kunde, at de yder helt op til 5 års garanti på deres produkter solgt til dig. Går der noget i stykker inden for f.eks. 5 år, vil du kunne få byttet dit købte produkt og få byttet til et tilsvarende produkt. De går dermed ikke på kompromos med kvaliteten. De er heller ikke blege for at reklamere med tilbud på deres lagerinventar, så sørg for at holde øje med siden i ny og næ.

Fri fragt på ordrer over 2.000 kroner

 

Handler du på deres webshop, vil du kunne få dag-til-dag levering, hvis du bestiller dine varer inden kl. 11 på den pågældende dag. Køber du for mere end 2.000 kroner, vil fragten være gratis for dig og dette er ikke et unaturligt beløb, da det hurtigt kan løbe op i flere tusinde kroner, hvis du skal have nyt lagerinventar. Køber du derimod for mindre end de angivne 2.000 kroner, vil fragten være på blot 89 kroner uanset hvor du bor eller befinder dig i Danmark.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp kan de nemt kontaktes på henholdsvis tlf. +45 86146244 eller e-mail: info@hans-schourup.dk.

De er også i gang med at arbejde på en blog om lagerløsninger, der kan give dig lidt mere inspiration.

 

Posted in: Uncategorized