Køb dine lamper hos Bekko.dk

By:

Køb dine lamper online hos Bekko.dk

Bekko er en dansk webshop, der sælger lamper og andet belysning til private hjem, men også til kontorer og lignende. De bestræber efter konstant at udvide deres sortiment af produkter på deres webshop, men også produkter af selv samme høje kvalitet, som deres nuværende sortiment har. Efterspørger du et produkt, som de på nuværende tidspunkt ikke har på deres webshop, så tag gerne fat i dem med det samme, så vil de gøre alt hvad de kan for at fremskaffe dette produkt, som du ønsker og står og mangler.

De har både et bredt sortiment af indendørs- og udendørs lamper. Deres priser varierer meget afhængig af hvilket produkt, som du ønsker eller efterspørger på deres webshop samt hvilket mærke det er fra. Kvalitet koster altid og er efterspørgslen tilmed stor, kan prisen også godt blive dyrere med tiden for en lampe, hvis den er eksklusiv og der f.eks. ikke findes ret mange af modellen eller at den er udgået af produktion.

Du vil derudover altid have 30 dages fuld returret, hvis du handler hos Bekko. Fortryder du dermed dit køb af en ny lampe på deres webshop, så skal du have sendt den tilbage til deres kontor inden 30 dage er gået for at få dine penge tilbage. De har kun 1-2 dages leveringstid uanset hvilke produkter du køber fra deres webshop. Ydermere er alle deres produkter i deres webshop til konkurrencedygtige priser og stræber efter at være de billigste på markedet af kvalitetsprodukter inden for lamper og belysning. Der er derfor masser af muligheder for at købe dine lamper online hos Bekko. Ønsker du at få 10 % i rabat på deres lamper, kan du få det blot ved at tilmelde dig deres nyhedsbrev med få enkelte klik.

Lyder det som en spændende webshop og har du andre spørgsmål eller lignende, så kontakt dem endelig på tlf. 71991925 eller på deres e-mail info@bekko.dk.

 

 

Posted in: Lamper Online