Gode tips til optimale staldforhold

By:

Har du også et ekstra godt forhold til din hest, og vil du gerne sikre, at den har de bedst mulige forhold? Så vil vi i denne artikel gøre, hvad vi kan for, at du kan blive en lille smule klogere på, hvordan du optimerer dine staldforhold. Når hesten er glad, bliver du nemlig glad.

Udstyr i høj kvalitet

Selvom vi har lovet, at det skal handle om, hvordan du gør det bedre for hesten at være i stalden, så kommer vi her med måde, hvorpå du kan spare tid og arbejde bedre. Det tærer nemlig meget på dine redskaber, når de bruges til aktiviteter i stalden, og derfor skal du have staldredskaber af høj kvalitet, hvis du gerne vil have, at de skal holde længe. Det kan godt være dyrt at skifte ud, og derfor kan god kvalitet faktisk være den bedste økonomiske løsning.

Staldmåtter

Et staldgulv kan være både hårdt og koldt, og det kan være besværligt for hesten at holde balancen, da det også kan være glat. Med staldmåtter kan du sikre, at din hest får et blødt underlag, som samtidig er med til at holde en smule på varmen. Det behøves ikke være så dyrt igen at lægge staldmåtter på og gøre din hest ekstra glad.

Staldvinduer

Har din hest ikke mulighed for at kigge ud, så vil den helt sikkert sætte pris på det – og det behøves slet ikke være på bekostning af risikoen for at den kan stikke af. Med staldvinduer sat på en stalddør kan du åbne op for vinduet uden at åbne døren. Du kan lade den kigge ud uden at åbne helt.

Posted in: Landbrug