Det behøver ikke være svært at finde gode plejeprodukter til mænd Har du styr på, hvilke plejeprodukter du som mand bør have

By:

Har du styr på, hvilke plejeprodukter du som mand bør have stående på badeværelseshylden? De fleste tænker måske på kvinder, når de hører ord som ansigtspleje og rensecreme, men faktisk er der god grund til at du, som mand, også bør pleje din hud.

Uanset om du er mand eller kvinde, så er ansigtet ofte det første, man lægger mærke til hos en anden person. Dit ansigt er på mange måder et spejl af din personlighed og din identitet. Så hvorfor ikke holde din hud ren og pæn hele livet, så du får en flot glød og en sund hud?

Mangler du nogle tips til, hvordan du kommer i gang med en komplet ansigtsrutine, samt hvor du finder de bedste plejeprodukter til mænd, så er hjælpen på vej!

Få styr på din ansigtsplejerutine – Disse plejeprodukter bør du have som mand

Gennem denne lille 3-steps guide vil du få den hjælp, du har brug for til at komme i gang med din ansigtsplejerutine. Det behøver nemlig slet ikke være besværligt at holde sin hud sund, og du behøver ikke investere i alverdens produkter for at opnå en ren og pæn hud.

3 lette steps til en god ansigtsplejerutine:

  1. Ansigtsrens til mænd

En ansigtsrens anvendes 2 gange dagligt – om morgenen og om aftenen. Vask dit ansigt med varmt vand inden du bruger ansigtsrensen, og skyl den af igen efter du har påført den.

Prøv bl.a. Clinique For Men Face Wash eller Biotherm Homme Toning Cleansing Gel.

  1. Ansigtsscrub til mænd

Din ansigtsscrub behøver du kun bruge 1-2 gange om ugen. Fugt altid huden inden du påfører din scrub og undgå sarte områder som f.eks. øjenområdet. Skyl til sidst efter med vand.

Prøv bl.a. Bielenda Only For Men Cleansing Scrub Gel eller Biotherm Homme Facial Exfoliator.

  1. Ansigtscreme til mænd

En ansigtscreme skal bruges dagligt, efter du har renset huden med din ansigtsrens. Det er vigtigt, at huden bliver fugtet med en god creme, så den forbliver blød og smidig.

Prøv bl.a. Clinique For Men Maximum Hydrator eller L’Oréal Men Expert Hydra Energetic Lotion.

Her finder du billige plejeprodukter, parfumer og meget mere

Foruden ansigtspleje har man, som mand, selvfølgelig også brug for produkter som parfumer, deodoranter og barberingsredskaber. Vi har derfor fundet en hjemmeside, hvor du kan finde alle de ovennævnte plejeprodukter og mere – og så endda til ekstra billige priser!

Hjemmesiden hedder emma.dk, og her kan du faktisk spare op til 85 % på kendte brands som Clinique, L’Oréal, Biotherm, Gillette, IdHair og meget mere. For at få adgang til de mange rabatter skal du blot oprette dig som betalende medlem. Det koster 85 kr. om måneden, men vi kan love dig, at pengene er godt givet ud.