Derfor er Sistemas produkter gode

By:

Sistema er et mærke, der producerer opbevaringsbøtter, madkasser samt drikkedunke til en lav pris, men samtidig af en rigtig god kvalitet. Virksomheden og brandet har eksisteret i 30 år og er fra New Zealand. Fordelen ved lige netop deres produkter er, at de har fokus på at producere og fremstille alle deres produkter uden nogen form for gift- eller andre hormonforstyrrende stoffer. Det gør de af den simple grund, at disse stoffer kan være skadelige for barnets opvækst, da det ikke er unormalt at børn tager ting i munden og sutter på dem. I og med at alle deres produkter også er 100 % BPA- og blyfri skal du ikke længere være nervøs for, at dine børn anvender produkterne. 

Derfor har de valgt, at specificere sig inden for dette område og disse produkter kan købes på bl.a. den danske webshop Babadut.dk. Her vil du kunne finde de fleste af deres produkter og samtidig tid en rigtig god pris.

Deres serie af produkter består af følgende dele:

Sistema Klip It – opbevaringsbøtter til mad eller rester, hvor den karakteristiske blå clips og gummiringen i låget sikrer, at låget ikke falder af og bøtten dermed går op. Den kan også anvendes til børnenes mad til børnehaven eller i skolen, da de er meget tætte og ikke går op uden videre.

Sistema Bake It – Dette er deres bageserie, hvor bøtterne ofte har nogle hvide eller blå clips, hvorpå låget ikke falder af. Det er typisk til opbevaring af ens mel og sukker, så kryb eller andre bakterier kommer ned i ens produkter.

Sistema Lunch – Denne serie indeholder blandt andet de meget lækre og anvendelige madkasser til børnene samt drikkedunke i forskellige farver og modeller, så der er noget til enhver smag. 

Sistema Microwave – Dette er deres mikroovnserie hvor deres produkter, kan tåle at komme en tur i mikro ovnen og dermed blive varmet op. Disse produkter gør hele din hverdag meget lettere, da den nemt kan opvarme dine rester.

 

Posted in: Uncategorized