De bedste scenepodier på markedet

By:

Hvis du er på udkig efter nye scenepodier, som der kan trampes på, festes på og løbes på med stor tryghed, så skal du investere i robuste og kvalitetstjekkede scenepodier fra Sunstill. Hos Sunstill er vi specialister indenfor alt til scenen, så du kan trygt handle med os. Find alt det du skal bruge til din scene hos os allerede i dag.

Scenepodier til enhver venue

Ligegyldigt om du har en lille venue på for eksempel et spillested, hvor du har brug for nogle enkelte flytbare scenepodier, eller om du har en større teatersal, hvor scenepodierne gerne må kunne lidt af hvert såsom at blive hævet eller sænket, eller har du et forsamlingshus, hvor der er en permanent scene, der skal opdateres, så har vi scenepodierne til dig hos Sunstill. Hos os finder du robuste og holdbare scenepodier i både standardmål og specialmål. Har du altså et ønske om at få en skræddersyet scene, så tøv endelig ikke med at kontakte os, da vi kan hjælpe dig med at få en scene, der passer præcis til dine mål.

Alt til scenen

Hos Sunstill finder du meget mere end blot scenepodier. Vi forhandler også gelændere, stopklodser, transportvogne, flotte og holdbare scenetæpper fra Molton og alt i reservedele og udstyr til scenen. Vi har over 40 års erfaring indenfor branchen, og vi sælger stadig sceneudstyr til scener, vi solgte i 80’erne. Du kan altså trygt købe din næste scene hos Sunstill og vide, at du får gode varer for pengene. Kontakt os allerede i dag og få en uforpligtende snak med os om, hvilke scenepodier, der fungerer optimalt for dig.