Bestil maden til konfirmationen på nettet

By:

Snart blomstrer det med konfirmander rundt omkring i hele Danmark. Langt de fleste holder en konfirmations fest og til den hører også dejligt lækkert mad til konfirmation. Det er dog langt fra alle, der har tid og mulighed for selv at lave al maden til konfirmations festen. Derfor findes der i dag en række virksomheder, der tilbyder at leverer lækker konfirmations mad, hvor konfirmanden selv kan være med til at bestemme, hvilke retter og mad der skal være på menuen. 

En af disse virksomheder er E-buffet.dk der er har bredt udvalg af madretter. Alle de lune retter, vil være direkte klar til at sætte på bordet, når maden ankommer. Al maden også de lune retter bliver leveret i varmetætte termokasser og du behøver derfor ikke at skulle bruge tid på, at varme maden op igen. Det eneste du selv vil skulle, vil være at skære de forskellige stege ud i skiver samt det leverede brød. 

Samtidig er priserne rimlige og kan derfor godt betale sig for de personer, der ikke selv har tid til at lave al maden til konfirmationen. En af fordelene er ligeledes, at al maden leveres på engangsservice, hvilket vil sige, at du ikke behøver at tænke på nogen form for opvask eller lignende og ligeledes ikke behøver at tilbagelevere nogle af de leveret ting. 

Leverer kun på Sjælland

E-buffet leverer rigtig lækker mad, men på nuværende tidspunkt kun til konfirmationer på Sjælland. I løbet af de kommende år er det ikke udelukket, at konceptet også vil blive implementeret til resten af Danmark, men nu er der kun levering på Sjælland. Det er noget du skal være opmærksom på, hvis du har i sinde, at bestille deres lækre mad fra deres hjemmeside. 

Lyder det interessant og vil du spare dig selv for en masse tid, hvis du har et barn, der snart skal konfirmeres. Kontakt E-buffet.dk i dag på tlf. 71 20 81 20.

Posted in: Uncategorized