Bestil firmafrugt lige til døren, og skab en sundere arbejdsplads

By:

Hvad vægter medarbejdere højt? En god løn, et rimeligt ansvarsområde, en god tone mellem de ansatte og ikke mindst chefen. Ja, alle disse ting er vigtige. Men mange medarbejdere vægter også frynsegoderne højt: Gode kontorforhold, god kaffe, og gode snacks. Her kommer Firmafrugt ind i billedet.

Henad eftermiddagen melder snacksulten sig. På mange arbejdspladser betyder det at de nemme løsninger tages i brug – et stykke kage, chokolade, en ekstra kop kaffe. Men de nemme løsninger er ofte også ret usunde.

Medmindre din arbejdsgiver altså har sørget for en frugtordning. For når frugten leveres lige til døren og står klar på arbejdspladsen, er det svært at sige nej til dette sundere alternativ.

Med firmafrugt kan du altså gøre det lettere for dine medarbejdere at træffe et sundere valg, når snacksulten skal stilles. Frugten er frisk og nøje udvalgt, så du skal egentlig ikke gøre andet end at sætte tænderne i.

En grønnere arbejdsplads med frisk frugt

En firmafrugtordning kan være med til at skabe en sundere og grønnere arbejdsplads. På længere sigt vil dine medarbejdere med sundere vaner også få bedre energi. Og det vil øge trivslen og det sociale miljø.

Firmafrugt kan selvfølgelig tilpasses til din arbejdsplads. Du kan tilpasse antallet af leveringer, størrelsen på frugtkassen, samt hvad indholdet består af. Du kan faktisk tilpasse helt ned til hver enkelt type frugt, og hvor mange stykker.

Når du sørger for frisk frugt til arbejdspladsen, så viser du også, at du vil dine medarbejdere det bedste. Du kan udvide ordningen med tilkøb som f.eks. snackgrønt eller nødder, og du kan også vælge en 100 % økologisk frugtordning. Tag kontakt til din nærmeste leverandør og bestil din første frugtkasse allerede i dag.

Posted in: Frugtordning