3 ting, du skal være opmærksom på som husejer

By:

Er du flyttet i hus for første gang, eller er du bare ikke specielt handy, når det kommer til dit hus? Der er mange ting at være opmærksom på, når man bliver husejer og helt generelt bare har et hus. Vi giver dig her nogle tips med på vejen, så du undgår at skulle betale mange penge for at få ting lavet derhjemme.

Rens dine tagrender jævnligt

Du bør som minimum et par gange om året rense dine tagrender for blade og andre ting, som har sat sig fast. Det kan nemlig få nogle trælse konsekvenser, hvis du lader ting ligge, og vandet får lov at stige. Særligt om efteråret bør du rense dine tagrender med tagrenderens, da bladene som bekendt falder ned fra træerne her. Samtidig kan det give frostsprængninger, hvis der sidder vand fast i tagrende til vinteren.

Du er mere udsat for indbrud

Der er flere årsager til, at du som husejer er mere udsat for indbrud end eksempelvis lejlighedsejere, men den store er, at det er nemmere at komme ind og ud uden at blive opdaget. Samtidig er der en god chance for, at der er flere værdier i et stort hus end i en lille lejlighed, hvorfor tyvene hellere vil have fat i dig.

Få styr på dine tilladelser

Overvejer du at bygge til, eller går du med tanker om at anlægge noget andet i eller omkring din have? Så skal du være opmærksom på, hvad der generer naboer, og hvad der ikke gør. Der er nogle meget stramme regler på området, som du bør gøre dig bekendt med.

Posted in: Rengøring